Hei rakkaat.

On ollut hiljaista nyt täällä, menee siis hyvin. Jotenkin ei tule kirjoitettua niistä hyvistä fiiliksistä niin helposti, ettei vaan manaa pahaa onnea. 

Keskiviikko-torstai yö oli yksi mun elämän parhaista. Puhuttiin ystävän kanssa kaikesta avoimesti, oli tosi ihanaa. Ja sitten lähdettiin juhlimaan ja en edes muistanut katsoa kelloa tai miettiä, miten paljon porukkaa siellä oli. En välittänyt muista, me tanssittiin, naurettiin, juotiin, laulettiin.. Wau. Menin myös elämäni ensimmäisille jatkoille. Hah. Tosin ne nyt oli semmoiset ei bile-jatkot mutta menin kumminkin, uskalsin ja oli mukavaa. Vaikka kaikki se jotenkin on niin vastaan kaikkea, mihin uskon tai sillä tavalla. Mutta välillä on hyvä revitellä ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Ja milloinkas se on parempi tehdä, kuin silloin kun luottaa toiseen ihmiseen sataprosenttisesti?

Vähän on nyt väsyttänyt, koulu loppui tänään ja työt alkaa. Huomenna nään lisää ihania ystäviä ja lähdetään kurkkaamaan miltä yöelämä lauantaina näyttää. Pitää keräillä tässä voimia että jaksaa taas. ;)

No joka tapauksessa, mulla on parempi ja itsevarmempi olo.

Se tuntuu ihan helvetin hyvälle.

Olette rakkaita, hyvää viikonloppua.

Perhonen

large.jpg