Rakas tulevaisuuden minä.

Halusin sanoa että elämäsi tällä hetkellä kun tätä kirjoitan, on selviytymistä päivästä päivään, tunnista tuntiin ja niin edelleen. Toivottavasti tulevaisuudessa ei ole niin. Toivottavasti olet onnellinen ja tyytyväinen elämääsi ja valintoihisi. Ja jos et ole: tee jotain. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Sinulla on tällä hetkellä vain kaksi ystävää, joihin voit sataprosenttisesti luottaa, Toivottavasti olet pitänyt heistä kiinni niin kuin he sinustä juuri nyt. Toivon myös, että ymmärrät yhä kuinka ainutlaatuisia sellaiset ystävät ovat jotka ottavat sinut kiinni kun putoat. Mikäli olet menettänyt syystä tai toisesta yhteyden heihin; tee jotain. Kirjoita, meilaa, soita, tekstaa, ihan mitä vain. Äläkä koskaan päästä heitä menemään.

Toivoisin, ettei sinuun tulevaisuudessa sattuisi näin. Tiedän kuitenkin, että on mahdotonta että arpesi olisivat kokonaan parantuneet. Toivon kuitenkin, että kipu on hellittänyt. Että kokisit olevasi enemmän ehjä kuin rikki.
Sinulla ei tämän kirjeen kirjoitushetkellä ole poikaystävää ja hyvä niin. Toivon, että tulevaisuudessa löydät pojan, joka ymmärtää sinua. Olet arvokas, älä anna kenenkään käyttää itseäsi hyväksi. Äläkä palaa huonoon suhteeseen vain siksi, että olet yksin. Se olisi pahinta mitä voisit itsellesi tehdä.

Ennen kaikkea muista minua, mennyttä minääsi. Miten sinuun sattui. Kuinka monta valtamerta itkit. Miten rikki olit. Ja miten vahva olit, kun selvisit päivästä toiseen. Kuinka vahva olit, että saatoit elää lukeaksesi tämän vanhempana. Muista se into auttaa muita. Kerro kaikesta, ei ole mitään hävettävää. Kuuluta kaikille menneisyyttäsi, sillä vain niin voit oikeasti muuttaa maailmaa. Unelmoi ja usko. Sitten toteuta kaikki ne asiat, jotka uskoit mahdottomiksi. Älä tyydy toiseksi parhaaseen. Vaadi parasta. Olet sen ansainnut. Olet sen arvoinen.

Rakkain terveisin,
kohta seitsemäntoista vuotias sinä


P.S. Jatka päiväkirjojen kirjoittamista ja säilö ne silläkin uhalla, että lapsesi ne joskus lukevat. Ne ovat parasta viihdettä ja vertailupohjaa mitä voi olla.